dykande hundar

Detta med försäkringar är aldrig enkelt och det är minst sagt en kostam historia. Man skall ha försäkring på huset, bilen, hunden, katten, sommarstugan båten etc etc. Alla känner nog igen sig. Försäkringar kan också kännas överflödigt, varför skulle just mitt hus brinna ner, eller varför skulle just min telefon åka i toaletten :p Tro mig, när man säger just de orden, ”det händer inte mig” det är just då det händer :p Vi har haft folksam många gånger, det jag gillar med just folksam är att ju fler försäkringar du har desto större rabatt får du. Vi hade som mest 4 försäkringar vilket gav, om jag minns rätt 20 % rabatt på alla försäkringar. Jag är inte helt säker, men vet att det lönade sig att ha allt samlat. De hade också bra service och jag minns framförallt en gång när Macy var sjuk och fick åka akut till blå stjärna. Folksam skötte allt och det var aldrig några problem. Här har ni en sån himla söt reklamfilm från folksam 😀

ps: det verkar som om google chorme inte kan visa filmen, så öppna i annan webläsare !

IMG_0646

Den där hunden älskade verkligen vatten <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *