Vinterdäck och fälgar till onlinepriser

Även om vintern snart är över kan det vara sunt att kolla över sina vinterdäck inför nästa säsong. Alla har vi nog stått där i oktober månad och svurit över att de vinterdäck som skulle funkat en säsong till är utdömda och tanken på att gå och köpa nya kanske inte är jättekul när julen står för dörren. Det brukar också finnas en tendens att däcken just i oktober månad är lite dyrare än vad de kanske är övriga tiden för året. Företag passar väl på, inget konstigt med det, men jag vill därför tipsa om billigalu.se som ni kan se mer av här.

Ett hett tips är att redan nu när våren snart är pågång fixa de nya däcken och lägga dom redo att användas till nästa vinter. Jag är en person som älskar att ha ordning och reda, sommardäcken skall ligga färdiga, putsade och klara och även så vinterdäcken. Robin är lite tvärt om, han kan säga att nä men vi tar det sen och tror ni att han gör det? nej. Nu har vi helt nya däck till jeepen och de funkar för både sommar och vinter, men till nästa bil, vad det nu blir skall jag står för kontrollen av nya däck och jag tror inte det är fel att kika på däck online. Det finns så många bra sidor med bra priser 🙂

Skärmavbild 2014-02-10 kl. 18.42.01

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *