Med en go känsla

Har varit iväg och gjort lite ärenden ni på eftermiddagen och det har gjort att saker och ting har blivit mycket klarare. Samtidigt som saker och ting blev lite bättre kom också solen, eller solen har gått ner men det klarnade precis upp 🙂 jag har varit och handlat lite också vilket inte så intressant för er att höra, men när jag kom hem såg jag att jag hade köpt bröd med havssalt ?! Haha någon som smakat på det. Vi tänkte göra goda toasts ikväll men de får smaka lite salt :p jag fick också köpt två exklusiva glasspaket som de sålde ut 😀 bam nam

idag kommer även haileys nya regnställ hem och det är såå behövligt. Hon har nu stl 80 på det fleecefodrade regnstället och det är verkligen på gränsen. Det nya stället är stl 100 🙂 tar kort och lägger upp det sen 🙂

image

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *