cellprov

Ja då var det också gjort. Idag efter att jag lämnat Hailey hos dagmamman var det dags att åka ner till kungälvs sjukhus för att ta ett cellprov. Det var en helt vanlig rutinkontroll och förhoppningsvis har jag inga cellförändringar. Man känner sig verkligen utlämnad när man ligger där med benen i vädret, jag hade en urgullig sköterska, men ändå. Den där starka lampan och någon som gräver och grejar i de nedre regionerna. Men nu är det gjort och jag vet inte hur ofta man gör detta testet men det är väl allafall med ett par år emellan kan jag tro. Just nu sitter jag allafall hemma och plugga för fullt. Skall ge mig in på ledarskapsfrågor och medarbetarskaps frågor är tanken. På Torsdag skall jag upp till åmål och ha en intervju ihop med Abbe på ett företag. Tanken var först att jag skulle ta tåget upp, men efter lite funderingar blir det nog att jag tar bilen ändå. Det skiljde 30 minuter på att ta tåget istället för bilen och med tanke på hur tågen kan krångla vill jag inte utsätta mig för att sitta fast ngn stans mellan Åmål och gbg 🙂 Vi hörs under dagen så skall jag försöka få lite gjort här 🙂

DSC_0815

här har vi två små sötisar :p tänk vad tiden springer fram 🙂

3 kommentarer

  1. Men åhh!!! Våra små prinsessor!!

  2. Men åhh!!! Våra små prinsessor!!

  3. Men åhh!!! Våra små prinsessor!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *