skidresor utöver det vanliga

Som ni vet åker vi till sälen varje år, i allafall de senaste 5 åren har det blivit en vecka per år. Vi har varje år funderat på att ta vår vecka i sälen till en helt ny nivå. Alltså åka ner i europa och prova alperna eller andra stora fjäll. Mamma och pappa, eller framförallt pappa har varit mycket nere i alperna som ung och även om jag bara bilat igenom alperna på sommaren så är det helt fantastiskt vackert. Nu under OS har jag blivit helt förstummad över hur vackert det är i Ryssland. Igår när charlotte kalla tog sitt os-silver fick man se vyer som var en fröjd för ögat. Jag har inte tänkt så innan, att det kan finnas andra ställen i europa som också har fantastiska fjäll mer än alperna. Men jag satt nu på morgonen och sökte på skidresor europa och hittade sidan lapoint.se. De har destinationer till bland annat Bulgarien och makedonien :p Jag kanske är dåligt påläst men jag har inte läst om några som åkt till bulgarien eller makedonien för att åka skidor 🙂 Men visst hade det varit coolt att besöka några av dessa länder. på lapoint.se kunde man boka paketresor, bulgarien var anpassat för alla nivårer medan makedoinen var mer för en avancerad grupp. Nu kanske inte vi kommer att boka en sådan resa, men väldigt smidigt att det finns och kul med nya utmaningar 🙂

DSC_0723IMG_2389DSC_0807

Min pappa är nog den jag känner som åker skidor bäst av alla 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *