mat till busfrön

Jag måste tipsa mina läsare om en riktigt bra barnmatsblogg 🙂 Hon är en småbarnsmamma till två prinsar och tipsar om nya goda recept som passar alldeles utmärkt till små barnmagar. Hon ger tips på hur man kan göra goda spännande rätter utan att krångla till det och som även passar hela familjen. Jag är själv ingen kock i köket och har ofta problem att komma på varje vecka vad som skall lagas/köpas in etc. Vi har funderat på att skaffa linas matkasse, men istället för linas matkasse letar jag inspiration på nätet och mat till brusfrön är en riktigt bra blogg 🙂 Det är nog många som är som mig och har idétorka var och varannan dag 🙂 Klicka HÄR för att komma till hennes blogg, hon är ny bloggerska men gör nya inlägg varje dag och med en härlig variation 🙂

Skärmavbild 2014-02-09 kl. 10.39.27

2 kommentarer

  1. Tack va gullig du är !!

  2. Tack va gullig du är !!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *