gymnastik

Nu har vi landat hemma igen efter en intensiv förmiddag. Vi började dagen tidigt idag med våffelfrulle och OS. Vi har nog pusslat och målat mer än vad man kan hinna på en hel vecka. Det är så roligt att se hur Hailey från gång till gång lär sig pusslet mer eller mindre utantill och när vi pratar om färger etc kan hon peka ut nästan alla färger utan problem. Vi tog ner hennes spis från hennes rum så hon kunde bjuda på pizza och glass :p Vi passade även på att gå ut i det svinkalla vädret bara för att få springa av oss lite. Hailey hoppade i alla vattenpölar så att vattnet skvätte upp över hela jackan :p Jag vill verkligen ha värme och sol nu, antingen får det vara snö eller vår. Detta kalla regnväder får mig att se rött, jag verkligen avskyr det. Men som sagt, intensiv förmiddag. Efter att Hellner tagit hem sveriges andra medalj var det dags att åka ner till träna och säga upp haileys danspass och sen åka för att köra gymnastik. Det kändes jättetråkigt att säga upp vår plats, men vi var så besvikna och det kanske fanns en anledning till att det blev så, nu slipper vi vara uppbokade båda dagarna på helgen. Det var robins första gång med på gymnastiken och han var riktigt imponerad. Hailey var så himla duktig och gick balansgång, hoppade från plinten, gjorde kullerbyttor etc etc. Man ser verkligen hur hon älskar att få springa det fortaste hon kan och bara göra av med alla go energi. Det märks verkligen nu med när vi kommit hem. Vi har alla tre myst ner oss i soffan till hjältehunden i NY.

image

vad tycker ni om haileys paraply? 😉 lagom stort :p

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *