Dags att säga godnatt

Då var denna lördag förbi, tiden går verkligen så otroligt fort fram. Undra hur mkt av ens tid som går åt till helt meningslösa saker, tex till att störa sig på andra, eller att gå med ångest över ett skolarbete, eller panik över att huset inte är tillräckligt städat etc etc. Det pratas mycket om att människor fokuserar på fel saker i livet och att det är först när en riktig katastrof sker som man inser vad som faktiskt är värt ngt i livet. Jag tror att jag själv är i ett slags vägskäl i livet. Jag sörjer både min mormor och morfar otroligt mkt. Jag sörjer Macy och många andra som vi mist under årens gång. Jag är en väldigt känslig person som lätt går in väldigt djupt i mina känslor. Ja är just nu extra känslig, jag kam börja gråta för småsaker, fälla en tår åt någon av haileys barnfilmer etc. Och för er som undrar, nej jag är inte med barn, har fått frågan men svar nej. Men jag är helt enkelt väldigt skör och känslig just nu. Jag kan inte svara på varför eller vad det är som gör mig så känslig, men det finns där och jag är fullt medveten om det.

Jag känner att det finns så otroligt mkt att skriva, men jag vet inte om bloggen är rätt forum för det just nu. Jag mår, förutom att jag är känslig otroligt bra. Jag är fylld med så otroligt mkt kärlek och jag vet inte hur många gånger per dag som jag säger till både Robin och Hailey hur mkt jag älskar dom. Jag kan Komma på mig själv sakna ihjäl både Robin och Hailey på dagarna när jag är i skolan eller hemma och pluggar. Jag ringer min syster ett par gånger varje dag och det är också för att jag saknar henne och för att jag tycker otroligt mkt om henne. Hon har varit en otrolig trygghet de senaste åren. Min familj över huvudtaget är helt fantastisk, tänk vilken trygghet att ha en sån underbar familj som jag har, och då skall ni vet att jag har två. Jag har även Robins familj som är helt fantastisk. Jag är lyckligt lottad och jag borde nog påminna mig själv om det lite oftare.

Godnatt å er alla och sorry för allt pladder. Det är säkert massa stavfel men ni får stå ut med det. Ligger i sängen och skriver via telefonen.

image

3 kommentarer

  1. Puss ❤️ lilla syster….nu kan det bara bli bättre..

  2. Puss ❤️ lilla syster….nu kan det bara bli bättre..

  3. Puss ❤️ lilla syster….nu kan det bara bli bättre..

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *