bus på hög nivå

Nu har vi varit iväg en sväng, det är OS för hela slanten här hemma, men mellan sveriges olika starter passade vi på att åka ner till hornbach för att köpa lite nya blommor. Vi åkte även förbi coop och köpte lördagsgodis 🙂 Vi har bestämt oss för att köpa pizza idag från il trullo. Det är en italiensk pizzera som bakar helt gudomligt goda pizzor 🙂 de kör med mozzarella och bakar i stenugn 🙂 De har en hemsida om ni vill kika in på den HÄR. Jag och Hailey har även målat lite målarfärg nu när vi kom hem och vi busade till det och målade lite här och var, bland annat i mitt ansikte 😀 Visst blev jag fin 😉 Nu väntar vi allafall in skidskyttet som börjar om 30 min 🙂 Måste ju även visa Haileys OS armband som vi gjorde i morse 😀

imageimage

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *