upplevelser

åååh om det är något som jag skulle vilja testa så är det poledance. Jag var inne på upplevlser.com och hittade ett erbjudande där man fick testa poledance för endast 240 :- per person. Det kanske låter galet att stå och åma sig på en stång, men jag har sett vilken sjukt bra träning det är att träna poledance. Bland annat följde jag Annica Englund när hon körde det och jag har även kikat lite på youtube. När jag ändå var inne på upplevelser.com hittade jag lite andra spännande upplevelser. Jag gillar att ge bort upplevelser och ni som följt mig länge vet att jag gav bort en sporbilsupplevelse till robin i sommras och har även gett bort whiskeyprovning och vinprovning. Jag vet hur svårt det är när man står och skall köpa presenter till någon som fyller år eller som i julas när det handlade om julklappar. Jag skulle bli jätteglad om jag fick en poledance utbildning, eller en helkroppsmassade eller kanske en chokladprovning. Som ni hör finns det en massa roliga saker att hitta på 😀 man kan välja att både ge bort eller kanske köpa något som man kan hitta på tillsammans 🙂 Alla uppskattar överaskningar, allafall alla som jag känner 😀

Skärmavbild 2014-02-07 kl. 18.10.44

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *