Os invigningen

Ja då var det dags, årets samtalsämne är nu här och vad tror ni kommer att hända? jag hoppas på ett lugnt os, även jag hade sett ännu mer propaganda kring rysslands antihomo lagar. Jag såg just tyskland gå in och wow, vilken färgklick 😀 Alla minns vi emma greens naglar i sommras och jag kan inte mer än att ta hatten av för henne. Även google gjorde sitt idag 😉 Jag har sett och hört så mycket fruktansvärda saker kring förberedelserna av detta os och senast för ngr dagar sedan läste jag en artikel om en man som fått ett spett uppkört av en polis. Egentligen borde alla bara bojkotta hela ryssland, men det kommer väl aldrig ske att alla länder kommer bojkotta ett os. Jag läste också att om man vill tycka ngt eller demostrera finns det vissa speciella demostrationsplatser, suck. Men som sagt, vad kommer nu hända? man sitter lite på helspänd även nu under invigningen.

image316701_1280GayScreen shot 2014-02-07 at 8.26.20 AM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *