OralBsmile

Ja nu skall här borstas :p Jag fick en förfrågan från buzzador att testa oralB:s tandborsthuvuden 🙂 för er som inte vet vad buzzador är så är det en sida man kan bli medlem på så får man erbjudanden att pröva olika produkter. Ibland är det mat eller produkter och ibland tjänster. man kan också få erbjudanden att köpa vissa produkter till kraftigt reducerat pris. Jag vet inte om ni minns, men när tassimo maskinen blev poppis var jag väldigt tidig med att köpa och prova den och då köpte jag den via buzzador. Men åter till vad jag får pröva nu, nu får jag vara testperson till tre olika borsthuvuden och självklart kommer jag även att dela med mig av dessa till mina närmsta för att få deras syn på oralb 🙂 Jag har nu satt på ett borsthuvud som heter oralb 3D och med en tandkräm som man fick med som skall göra tänderna ännu vitare. Detta blir första inlägget och jag kommer att skriva en utvärdering om ett par veckor 🙂 Någon av mina läsare som också är testperson? skriv en kommentar så länkar jag gärna till eran blogg så kan fler få ta del av utvärderingen 🙂

imageimage

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *