Protectis

Hej igen godingar. När jag ändå är uppe i att tipsa om olika naturläkemedel som kan hjälpa mot olika krämpor vill jag också tipsa om protectis. Det är magsjuketider och om det är något jag vill slippa undan så är det magsjuka. När jag var på life för några månader sedan och köpte lite förnödenheter skojade jag lite och sa att jag hade mediciner för allt utan magsjuka. Men där hade jag fel, för det fanns faktiskt tabletter som hjälpte mot magsjuka. Den kan inte bota magsjuka, men den kan påskynda så att man blir frisk snabbare. Som ni kanske vet kan magen vara riktigt kass efter en maginfluensa och det är ju inte så konstigt med tanke på vad magen fått stå ut med. Många dricker proviva vilket är super bra, vi har alltid proviva juice hemma och under magsjuketider försöker vi köra mycket blåbär. Men magsjuka eller ej så hjälper protectis mot vanliga magproblem. Hailey fick magknip när vi var i sälen en dag, hon fick en tablett och 30-40 min senare var all värk borta och hon var på hugget igen. Om jag själv har en orolig mage tar jag en tablett och vips så blir jag bättre. Läs mer om produkten HÄR och lycka till hoppas att ni klarar er från den jobbiga magsjukan.

Beskrivning

Om produkten:
BioGaia ProTectis är ett kosttillskott som innehåller mjölksyrabakterier av stammen Lactobacillus reuteri Protectis som förekommer naturligt i människans mage och tarm. Speciellt lämpligt för magar i obalans på grund av stress, oregelbundna måltider, resor och antibiotikabehandling. L.reuteri ProTectis bildar ämnet reuterin, som effektivt hindrar tillväxten av ett stort antal skadliga mikroorganismer. Hjälper dessutom andra nyttiga bakterier att överleva och föröka sig. Vetenskapligt visad effekt. God tuggtablett med citrussmak.

BioGaia ProTectis innehåller inget vanligt socker och kan därför användas av diabetiker. Produkten innehåller sötningsmedlet xylitol för smakens skull.
BioGaia ProTectis kan användas av dig som är laktosintolerant. BioGaia ProTectis innehåller inte mjölkprotein, soja eller gluten och kan användas av dig som är allergisk mot något av dessa ämnen. BioGaia ProTectis innehåller inte gelatin. Tuggtabletten har citrussmak och upplevs som välsmakande av de flesta, både barn och vuxna. Tabletterna har lång hållbarhet, 2 år i både blister och burk. BioGaia ProTectis kan förvaras i rumstemperatur, upp till 25 grader. Antalet levande bakterier per tablett garanteras till sista förbrukningsdag vid denna förvaring.

A2317-2_1

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *