försäkringar

Ja vem har inte suttit där med ett nytt hus, en ny bil, en ny värdefull sak, ett djur etc. Vilken försäkring skall man välja, den dyra, den billiga etc etc. Vi har försäkring på det mesta då jag vet hur förödande det är när något går sönder. När vi köpte vårat hus hade vi en besikningsman här och gjorde en besiktning för att se om det fanns några dolda fel eller andra markeringar som vi borde veta om. Det mest förödande i ett hus är nog ändå om det skulle bli fuktskadat. Jag har en bekant som fick en fuktskada från köket. Problemet var att de inte märkte läckan förän halva huset var drabbat och de fick flytta från huset under saneringstiden. Som tur var hade de en bra försäkring som gjorde att de fick ett nytt hus att bo i under tiden. Till saken hör också att de är en stor familj med fyra barn varav den ena bara var några månader. Så till alla er som köper hus, gör en besikning och ha ett bra försäkringsbolag.
Varje år drabbas många småhusägare av fuktskador och långt ifrån alla försäkringsbolag täcker detta. Så för att vara på den säkra sidan kan man också göra kontroller på huset. Detta kallas fuktskadekontroll och görs av olika företag. Många gör det också kostandsfritt vilket är toppen. Jag som har barn är väldigt mån om att mijön i huset är bra och inte skadligt. Har ni koll på ert hus/lägenhet?
Tänk också på att skalet kan vara fläckfritt, men de värsta skadorna gömmer sig oftast under ytan.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *