En stickande känsla

Jag har fått den senaste tiden eller senaste halvåret en stickande känsla i kroppen varje gång jag blir stressad eller hamnar i en pressad situation. Det är sluttampen på skolan nu och det märks så sjukt mycket, det är stor press på oss studenter, vi skall genomföra en kandidatexamen och allt vad det innebär. Lärarna är övertygade om att alla kan fixa detta osv osv, men ändå sitter jag här, med tårar bakom ögat, stickningar i kroppen och lite halvt panik för att få ihop allt som vi måste få ihop. Men det känns inte såhär hela tiden, minuter eller en stund efter sånna här attack känslor får jag en riktig power känsla där jag kan göra vad som helst och att detta fixar jag utan problem. Men det är så frustrerande att få den där jobbiga ångestkänslan, den suger så otroligt mycket energi :/ Jag tror till viss del att jag är ganska känslig av mig i vissa sammanhang och speciellt efter det året som varit med dödsfall, skola som vänt upp och ner på hela livssituationen etc. Nu är det bara att kämpa och göra så gott som vi bara kan.

IMG_0784

Här var vi på stella polaris för ett par år sedan, i aug är vi där igen <3

2 kommentarer

  1. Vad härlig bild,ser helt underbart ut 🙂

  2. Vad härlig bild,ser helt underbart ut 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *