Dans dans dans

finns det något bättre än att dansa? jag har alltid älskar att dansa och idag är inget undantag. Jag kan vara stressad, ha mycket i hjärnan etc etc. men när jag står där på dansgolvet finns det inget som hämmar mig. Jag kör dance fusion på friskis just nu och tjejen som leder passet är helt amazing. Hon är bara 16 år gammal men hur grym som helst. Vi kör burlesque, cha cha, salsa, street etc etc. Idag var jag verkligen helt slutkörd och just nu sitter jag i soffan med en banan och skall snart ta mig en kopp kaffe. På tal om träning och hälsa, jag har fått för mig att börja äta spirulina, är det ngn av mina läsare som kan något om det? Sjukt tacksam om ni skulle vilja skriva några rader. Jag är ju ett hälsokost freak och av det jag läst om spirulina skall det vara hur bra som helst. Men som sagt, stor hyllning till Sofia (danstjejen) som är hur grym som helst !

imageSkärmavbild 2014-02-03 kl. 19.34.42

2 kommentarer

  1. Malin Strömberg

    Hon var och gästade oss i Uddevalla i helgen och hon var helt sjukt grym!

  2. Malin Strömberg

    Hon var och gästade oss i Uddevalla i helgen och hon var helt sjukt grym!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *