Revlon

Jag är väldigt nöjd just nu med mitt hår och hur jag tar hand om det. Jag har fått en bra balans som gör att det både växer bra men att det som växer ut är av kvalité. Jag har alltid i revlon färgbomb när jag duschar. Först schampoo x2 sen i med bomben i ett par minuter och avslutar med balsam. Varför jag avslutar med balsam är för att sluta hårstråna igen efter inpackningen. Jag använder både 411 och 500, alltså en brun och en röd. Som ni kanske såg på bilderna från outfiten idag så är vissa av slingorna i håret lite rödare. Detta för att under det bruna har jag rött hår och det lyser igenom 🙂

”Nutri Color Creme från Revlon Professional är en 3-i-1 cocktail för färgat hår. Denna inpackning med färgpigment ger nytt liv till färgat hår. Färgat hår har ett extra stort behov av vård om det ska kunna bibehålla ett vackert och intensivt färgresultat. Med färginpackningen Nutri Color Creme kan du snabbt fräscha upp din hårfärg hemma.

Använd i 3 minuter för att vårda ditt hår och du kommer att få ett silkeslent resultat och en hårfärg som återfår sin tidigare styrka och intensitet.”

nutricolorcreme411_250x250nutricolorreme500_250x250

Revlon färgbomb finns att köpa HÄR om ni behöver ny eller vill testa den för första gången 🙂 pris från 99 :-

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *