alla hjärtansdag

Nu är det snart alla hjärtansdag och vad är inte bättre än att unna sig själv (och sin partner) lite snygga underkläder. Som småbarnsmamma har man kanske inte lika mycket tid för varandra, både energin och tiden är mer knapp och det är lätt att man mitt i allt detta glömmer av varandra. Man har sina ups and downs, men något som jag tror mycket på är att försöka att göra vissa tillfällen lite extra speciella. Antingen att klä upp sig lite extra (som man kanske gjorde förr) eller som jag tänker tipsa om här, ta på sig ngt extra fint (sexigt), tända lite ljus och bara ha det mysigt tillsammans. Detta gäller ju såklart även till alla er killar, ni får också rycka upp er lite då och då och bara rå om eran fru/tjej. Jag tycker att victorias Secret underkläder är helt magiska, men tyvärr kostar de därefter. jag fick ngr trosor i julklapp som bara är to die for. Men om ni inte vill beställa eller köpa victorias secret underkläder kan ni gå in HÄR och hitta riktigt fina underkläder till helt okej priser 🙂 Enjoy.

116985-0054_1116985-0054_2

Jag kanske framställs som sexistisk nu och hetsar er till att köpa dyra underkläder och åma er för er man/kille. Så är det absolut inte, men jag tror även av egen erfarenhet att snygga underkläder kan få vem som helst att känna sig lite extra sexig/fin.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *