miss the summer

Åhh vad jag längtar till sommaren med både två resor inplanerade till spanien och massa andra roliga resor runt om i sverige. Jag tänker njuta av att vara klar med min skola och att njuta av vad framtiden har att ge mig/oss. När jag ser på bilderna från spanien i sommras blir jag helt varm. Så mycket lycka, sol, värme, god mat etc. Vi bodde i torremolinos på ett mysigt hotell, tyvärr var jag lite missnöjd över rummen då jag tyckte de höll lite låg standard. Jag gillar när det är nytt och fräscht, jag tror jag är lite bortskämd. Men detta året kommer vi bo på två riktigt fina hotell. Det första är en svit på ett riktigt lyxhotell (av vad vi sett på bilderna) och andra gången stella polaris igen som jag vet är superfint 🙂 ett lägenhetshotell med eget kök etc. Men allt är väldigt nyrenoverat vilket jag gillar 🙂 Jag slänger upp lite kort ifrån resan för er som vill se 🙂  vill ni hitta lite fina badkläder till era små finns det fina HÄR 🙂 

IMG_3127IMG_3124IMG_2492IMG_2534IMG_2426IMG_2565IMG_2626IMG_2699IMG_2704 IMG_3187

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *