Godmorgon

Vilken god sovmorgon vi fick idag, Robin ligger och snarkar bredvid mig och Hailey ligger med ipaden inne i sin säng 🙂 jag skall snart hoppa in i duschen och sen äta frukost. Idag bär det av till lödöse igen, vi hjälps åt nu att tömma och städa huset som skall säljas. Det skär i hjärtat varje gång man går in genom dörrarna och inser att ingen är där och tar emot än. Hailey brukade ripa i början ngt i stil med halåååå nu kommer viii. Men varje gång förklarar jag att Uffa och gammal mormor är i himlen tillsamman med Macy.  Då brukar hon säga att hon saknar Macy men att hon har det bra tillsammans med alla andra som är i himlen <3 jag saknar både Macy och uffa och gammelmormor. Jag kommer aldrig att förstå döden och känslan när ett liv lämnar fn kropp och går vidare till nästa liv är ännu svårare att förstå. Jag hoppas för allt i världen att det dröjer många många är tillS vi står där igen <3 vi hörs under dagen alla fina och godmorgon 🙂

image

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *