Astrid Lindgrens värld

Just nu hemma hos oss är det pippi långstrump högt och lågt. Det går inte en dag utan att Hailey sjunger pippi sången eller kollar på pippi filmen. När vi var i västervik för ett par år sedan så övervägde vi om vi skulle åka förbi Astrid Lindsgrens Värld. Vi gjorde inte det då, både för att vi hade hemlängtan men också för att hailey var så liten. Men sommaren som kommer nu skall vi se till att åka ner en sväng. Är det någon som varit där? kanske dum fråga, de flesta har väl varit där. Jag var där när jag var liten och det bästa jag minns från våran trip var pippi, lotta och emil. Jag kollade alltid på Lotta som barn och även om hailey gillar pippi mest så kollar hon även på Lotta 🙂 Vilken favorit har era barn?

1611P_Emilb

Frågan är om boende, sista gång vi var där bodde vi på västeviks camping vilket var jättemysigt och så tog vi en tripp till vimmerby. Eller skall man bo inne i vimmerby? Vilken tid är bäst att åka, tidigt på säsongen eller sent? Hoppas jag har några beresta bloggläsare som kan tipsa 🙂 allt är välkommet. Skriv gärna er bloggadress med så jag kan kika in och svara där 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *