Vilken dag

Det är med sorg i hjärtat jag ser att det skall börja regna imorgon och all underbar snö försvinner. Jag älskar snön och den hade gärna fått ligga lite till. Idag har jag Allafall pluggat och tagit mig en promenad ner till biblioteket för att hämta en bok om forskningsetik, tyvärr var boken helt värdelös och jag tänker lämna tillbaka den på måndag. Jag och robin hämtade Hailey tillsammans idag och hon blir lika glad varje gång vi kommer, även fast hon vill sitta och gosa med dagmamman lite extra innan vi skall gå hEm. Jag fick även hämtat ut hennes kläder från kappahl som kom idag och hon har sprubgit runt hela kvällen med den fina klänningen och sjöng Pippi sången. Vi var även ute en stund efter maten och åkte lite pulka 🙂

jag och Robin kollar just nu på game of thrones som faktiskt är en riktigt bra serie. Skall se om vi inte har ngt mer gott att äta 🙂

image

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *