Time to wow

Som ni vet har jag en förkärlek till casall, jag beställde nyss hem ett par nya byxor och jag är väldigt sugen på att beställa ett par shorts som jag kan ha i sommar när jag skall börja springa igen. Tänk er en tidig morgon i spanien och på med de snygga shortsen och ner på strandkanten och bara låta benen rulla. Jag gillar att casall har en sån skön passform, de håller ihop, absorberar svett och har även en snygg design. Nu har inte campadre någon kampanj längre, men zalando.se har alltid bra priser och bra rabattkoder.  Jag gillar framförallt den guldiga serien som de faktiskt säljer ut just nu, såg även att de hade baddräkter 🙂 Det blir mycket shoppingtips just nu, men jag är verkligen på shopping humör, tror det är någon slags terapi när jag har mycket i huvudet.

SS14_WebSida_936x500_NyFram-Store.com_Mall (1)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *