Tapeter

Vi har ju planer på att snart börja tapetsera om här hemma. Det är vardagsrummet som står på tur och det vi just nu väntar på att målarna skall komma hit och hjälpa oss med att spackla taket. Vi skall gå ifrån det randiga rut taket vi har idag till ett slätt tak med spottar. Vi kör stenhårt på ledspottar som både drar lite och som ger ett behagligt ljus. Led är inte det där blåa längre utan ett vanligt gult fint ljus. När jag säger att de drar lite så är det otroligt stor skillnad, sen blir dem inte lika varma som vanliga spottar så de bygger nästan ingenting upptill heller. Vi pratar även om att köpa en kamin och ställa där tv:n står idag och tv:n skall fällas in i väggen 🙂 Det är lite på gång helt enkelt och jag längtar tills vi fått kommit igång. Jag var inne på Tapetorama.se och hittade lite alla möjliga tapeter, men vi har bestämt oss för boråstapeter och marstrand. Det är en biege tapet som går i randig struktur. Vi kör ju även på höga lister även här nere och det blir nog jättefint 🙂 har visualiserat det nu gång på gång och det blir awsome 🙂 Jag är också väldigt nöjd med de tapeter som vi har uppe, måste bara få tummen ur att sätta upp lite tavlor och bilder på väggarna. Ett år har gått nu från att vi blev klara och jag har ännu inte bestämt hur jag vill ha det :p

img_7562_512a868fddf2b34004d19e69

img_7563_512a86b8ddf2b34009635aa7

Det låter nu jätte töntigt men jag kan än idag beundra mitt fina sovrum när jag går och lägger mig på kvällen 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *