kakel till badrummet uppe

Som jag skrev förut så är nästa projekt vardagsrummet och efter det blir det nog att fixa haileys rum ordentligt men sen lutar det åt badrummet uppe. Här nere har vi kakel och mosaik, men uppe är plastmatta och kakel på väggarna. Jag vill bara blåsa ut allt, ut med gamla badkaret och in med nytt och fräscht. Jag satt och letade lite inspiration tidigare idag och hittar svenskakakel.se. Där hittade jag en massa inspiration och även om utrymmet är lite mindre uppe så vill jag nog ändå satsa på lite mörkare färger.

badrum8

Här har vi ett som ändå är ganska ljust, men ändå inte helt vitt. jag gillar badkaret och tanken är väl att vi skall såga in ett takfönster för att släppa in lite extra ljus och spottar såklart 🙂 Jag gillar det badrummet som min kompis camilla gjorde för lite drygt ett år sedan. De körde på vitt och brunt vilket var superfräscht 🙂

badrum_spa_olika_material

detta badrum var också jättefint, bortsett från att vi inte skall ha dusch då 🙂 gillar de mörka golvet och de ljusa väggarna 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *