Clarins everlasting

Godmorgon alla fina, hoppas ni sovit gott. Jag och Hailey ligger i soffan och bara gottar oss, hon skall snart iväg till dagmamman och jag skall sätta mig och plugga. Måste även ner till biblioteket och låna ännu fler böcker. kommer i första hand att läsa en bok där nere och sen tror jag att jag väntar med att låna de andra tre då jag inte behöver dom riktigt än. Jag måste även ringa ett samtal angående c-uppsatsen, man kan lugnt sagt säga att jag kan vara riktigt effektiv idag 🙂

Men åter till rubriken, igår fick jag hem ett paket från eleven.se jag beställde i början av veckan och leveransen kom igår 🙂 jag har en förkärlek till företag som ger snabb leverans, det var ju samma med bangerhead eller zalando. Egentligen spelar det ingen roll, men problemet med mig är att jag alltid kommer på i sista sekund att jag inte har ngt schampoo kvar eller att sminket är slut. Det finns nog många där ute som är som mig :p därför bra med lite tips på snabba leveranser 🙂 Sen är såklart ett stort utbud av märken etc ett stort plus 🙂

image

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *