snö och hår

Jag älskar att det snöar så mycket som det gör just nu, jag försökte fånga håret på bild idag när snön föll mot det. Det var inte det lättaste, men lite kontraster blev det allt. Jag är väldigt nöjd med hur färgen har hållt sig i håret. Jag färgade det någon gång innan jul om jag minns rätt och det är fortfarande jättefint. jag använder såklart revlon hårbomb vilket är ett måste i mina ögon och sen skyddar jag det med både olja och värmeskydd innan jag fönar, plattar, lockar etc. Jag brukar beställa från Bangerhead när jag köper hårprodukter, de har bra priser och med snabb leverans. Sen använder jag maria nila pastell serie som schampoo och balsam, väldigt nöjd med det med 🙂 För att få ett långt, friskt hår som är min satsning nu gäller det att ta hand om håret 🙂

Skärmavbild 2014-01-30 kl. 18.06.54Skärmavbild 2014-01-30 kl. 18.06.43

6 kommentarer

  1. ja jag såg det 😀 du har en riktigt fin och enkel blogg, det gillar jag 😀

  2. ja jag såg det 😀 du har en riktigt fin och enkel blogg, det gillar jag 😀

  3. ja desamma 😀 ja visst var den läcker 😀 ? kram

  4. ja desamma 😀 ja visst var den läcker 😀 ? kram

  5. ja de syns på din blogg att du gillar rosa hehe, jag älskar också rosa och har alltid gjort 😀 å tack så hemskt mycket och stort lycka till till dig med 😀

  6. ja de syns på din blogg att du gillar rosa hehe, jag älskar också rosa och har alltid gjort 😀 å tack så hemskt mycket och stort lycka till till dig med 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *