Lexington pink

Asså finns det något finare än färgen rosa, kanske inte just chockrosa utan mer den romantiska rosa. När de skulle fixa min blogg frågade de efter färger etc. Jag tycker att de hittade precis rätt i färgskalan 🙂 När vi inredde vårt sovrum valde jag tapeter, vilket blev rosa med guld i. Hela sovrummet går i rosa/vitt/grått och med guldiga detaljer. Jag försöker att alltid ha lite rosa i nästan hela hemmet, det ger en mysig, rofylld känsla och såklart godis för ögat 🙂 Lexington har verkligen mycket av det jag tycker om. Bland annat detta bäddset som jag gärna hade haft i min säng. Hittade även en inredningsbild på ett barnrum som gick i ljus rosa 🙂 Så otroligt fint 🙂

01_lxpinox_pink_w_pil_prod01inspiration-board-princess-nursery

Lexingtons hemsida hittar ni HÄR

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *