Om mig

Välkommen!

Jag är en 25 årig tjej ifrån Kungälv, mamma till en underbar dotter vid namn Hailey och fru till en fantastisk man,
på min blogg kan ni följa vår vardag, mode och alla spännande utflykter. Jag tar min kandidatexamen i filosofi med inriktning pedagogik i juni vilket innebär att jag blir examinerad hälsovetare med inriktning hälsopromotion, så har ni frågor kring det ämnet är det varmt välkommet. Min blogg är en blandning av mamma/livsstils blogg. Jag skriver mycket om min vardag men ger ständigt nya tips på fräcka kläder eller härliga resor. Jag har även en passion för fotografering och får ibland privilegiet  att föreviga någons minne, även våra egna 🙂
Jag nöjer mig aldrig med lagom utan älskar att sätta lite extra krydda på vardagen.

Ni når mig lättast på Jenniferreinhold88(a)gmail.com

image

Instagram Frureinhold

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *