Aldrig varit Såhär tyst

Nästan lite skrämmande hur tyst det är just nu. Men jag skall på riktigt bättra mig, det har varit så enormt Mycket med flytten, med youtube så bloggen kommer ikläm. Det känns som varje inlägg handlar om bortförklaringar. Men jag skall bli bättre 🙂

Idag är det fredag och vi kan nu äntligen börja flytta in 😀 Robin är uppe och grejar men det kommer att bli så galet bra. Mycket nytt, jag har bestämt mig för att flytta smart. Alltså packa det som skall flyttas rum för rum och bit för bit. Det som inte får plats eller om rummen känns ”klara” tänker jag inte ösa in mer bara för att. Så räkna med att det kommer bli en loppi här hemma längre fram ;p

Det finns nya vloggar uppe för er som missat, här är senaste från idag.

Hopps att ni får en fin helg, kram på er!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *