Luca and Lola

inlägget är i samarbete med Jollyroom

Alltså hösten kan vara så otroligt vacker. Med alla löv, ljuset och den krispiga kylan. Just det där ögonblicket innan löven faller från träden är de så otroligt vackra 🙂 För några dagar sedan var vi ute i skogen och fotade lite med Markus. Ljuset var så otroligt vackert, med solen som lös genom träden och löven hade helt magiska färger. Även om jag älskar sommaren, så är hösten absolut vackrast färgmässigt.

som sagt helt magiska bilder, skorna som tjejerna har på sig är från Jollyroom och deras nya märke Luca and Lola, himla fina höstskor med glitter som alltid går hem. Även på bilden nedan ser ni skor av samma märke men i sneakers modell. Vill även passa på att tipsa om att de just nu har kampanj på hela märket så passa på att fynda riktigt fina skor inför höst/vinter 🙂

mina små sötnosar 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *