Tsck tack tack

Alltså wow vad Mycket kärlek det ändå finns i världen. Jag inser att bloggen kommer vid sidan av Mycket annat men jag är ändå så glad att den finns. För det är här jag kan skriva och få vara bara mig. De andra plattformarna delar jag men bloggen är bara Jennifer vilket jag tycker om. 

Jag skulle vilka uppmana alla att gå in och lyssna på min och Camillas pod, den belyser så viktiga ämnen och jag är stolt över att få utrymme att göra skillnad. Det kommer nya avsnitt varje tor 🙂 så in och kika 🙂

Snack med emring Reinhold!

Just nu sitter jag och får håret färgat hos min fina vän Johanna! Det blir helt klart en förändring vilket jag tror är bra 🙂


Puss på er! 

4 kommentarer

  1. vilken otroligt fin och vacker bild på dig

  2. Ja bloggandet är verkligen ens flykt från vardagen ett tag, man får vara i sin värld en stund. Snygg byxdress

    1. Jennifer Reinhold

      tusen tack 🙂

  3. Inte för att pika, bara en omtanke, men du har stavat fel på första tack i rubriken

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *