något som inte stämmer

Nu kommer ett inlägg från hjärtat. Jag inser att bloggen tyvärr kommer lite i skymundan nu när våra andra kanaler kräver mkt tid. Jag hoppas ändå att ni inte väljer att sluta följa oss utan gör det på ett annat sätt. Vi släpper nya videos varje dag och jag är aktiv på instastory om ni vill följa mig på dagarna. Dock har jag sista tiden tappat så enormt mycket energi. Jag kan inte sätta på fingret på vad det är, men värken i kroppen är brutal och tröttheten kommer därefter. Jag fick kortisonsprutor för inte alls längesen i höfterna, tyvärr hjälpte inte det alls. Tänk er att ni har värk från knäna, upp i ryggen och ut i armarna, precis hela tiden. Oavsett om du sitter, ligger eller står upp, det gör ont hela tiden. Detta gör att jag knäcker mig vissa perioder. Jag skall boka en tid till läkaren och ta nya prover på sköldkörteln och även glutentest. Har slutat helt med gluten sedan i somras och det hade varit intressant att se vad alla värden säger nu.

Jag märker allafall så tydligt på mig när kroppen säger stopp, innan har jag kunnat köra på och pressa kroppen ännu lite till. Men ju fler gånger jag kört rakt in i väggen ju mindre tolerant har jag blivit. Även om jag håller högre tempo än en normal person så har tempot varit ännu högre innan. Jag vill allafall säga till alla er där ute som kanske känner lite höstdepp att vara rädda om er. Det är inte värt att pressa sönder sig, njut av livet och gör det som får er att må bra!

4 kommentarer

 1. När får du din återhämtning? Tänker på det du skriver om att du släpper en video varje dag bland annat. Kan det vara din hjärna som protesterar och vill ha vila från jobb? Kram ❤

  1. Jennifer Reinhold

   nu är ju detta mitt jobb så jag arbetar dagtid precis som alla andra, sen är jag en person som gärna gör det lilla extra och det är väl det som jag får tona ner lite 🙂

 2. Fy lider med dig vet ju själv hur det känns när man har värk i kroppen i bland när jag kört på för mycket men det går ju över med vila.
  Jag skulle vilja tipsa dig om Naturmedicinskt Hälsocenter i Alingsås (låg tidigare i Gbg) jag utbildade mig till hästfysioterapeut där för massa år sedan och ägaren en finsk man vid namn Matti Kautto är verkligen super duktig på att hitta lösningar på smärtproblem som vanlig sjukvård inte klarar av. Han har behandlat flera kända idrottare framgångsrikt som tex höjdhopparen Patrik Sjöberg. Vi hade en kurskollega som led av svår migrän och han hjälpte henne att hitta lösningen på problemet och hur man behandlade det så att hon kunde få tillbaks livskvaliten igen. Så jag rekommenderar varmt honom. 🙂

  1. Jennifer Reinhold

   tusen tusen tack för dina tips 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *