Chloe lämnar napparna till kaninerna under Halloween på Liseberg 2017

Chloe slutade med sina nappar för ngr veckor sedan men vi har inte hunnit åka till liseberg för att lämna in dom till kaninerna. Hon har varit så pepp på att lämna och som ni ser på videon går hon med bestämda steg fram till den söta kaninen. Jag tycker det är otroligt smart av liseberg att erbjuda detta och från vår sida var chloe så himla stolt efteråt. Halloween på Liseberg var bra även detta året, kul också för chloe som nu äntligen är över 90 cm 🙂 det var inga köer alls vilket inte händer allt för ofta. Så barnen sprang fram och tillbaka och åkte om och om igen. Tyvärr började det regna när mörkret kom så vi gick in på wärldshuset och åt middag. Hoppas att ni gillar denna video och glöm inte prenumerera på kanalen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *