Ett dygn på Falkenberg strandbad

Nu är vi åter påväg hem igen efter ett härligt dygn på Falkenberg strandbad. Vi blev hitbjudna för att testa deras relativt nya spadel, deras restaurang köket och också ha en avkopplande stund bara vi. Vi sa faktiskt det igår hur viktigt detta var för vår relation att bara komma iväg själva. Vi är bortskämda med mor och farföräldrar som mer än gärna passar våra barn. Men det är sällan vi är iväg helt själva. Så detta kom lägligt. Den nya spa delen är magisk, vilket lyft. En stor lounge med vilo bäddar, grönska, värme och pool. En bar som serverar mat och dryck från tidig morgon till Sen kväll. Det finns två pooler ute och även där bäddar. Nu var vi här i oktober så vi valde att enbart ligga inne 🙂

Vi genomförd en ivory ritual som tar lite drygt 1 h med allt ifrån fotmassage, bastu, bad, hamam. Och lerinpackning 🙂 man blir som en lite bebis efteråt 🙂 Middagen som serverades i restaurangen köket bjöd på 5 rätters med otroliga smaker. Vi körde på ett vinpaket till som passade perfekt till alla rätter.

Kika gärna på filmen. Skratt utlovas 😉

2 kommentarer

  1. Wow, vilken härlig miljö! Nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp av min man!
    Kram & trevlig helg!

    1. Jennifer Reinhold

      det gör du helt rätt i 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *