Tubecon I Helsingborg, Musical.ly, Julia Stars & alla Älskade Ni – 7 okt VLOGG

Detta tubecon stopp var som precis alla de andra, helt magiska. Att få träffa så otroligt skickliga kreatörer, härliga besökare och positiva föräldrar. Det gör att jag kan se ljust på framtiden inom sociala medier. Jag tror på att nätet kommer kunna bli en plats där alla kan vara glada, en plats där man kan må bra och en plats där man kan utvecklas. Både individuellt och i grupp. Tubecon är ett bra exempel på hur personer från helt olika bakgrunder integreras och utvecklas på ett helt fenomenalt sätt. Så tack alla som besökte oss och tack alla grymma kreatörer! We love you! Hailey fick köra en musically med iza och elle vilket var en lite dröm för henne, så superkul 😀 vi blev även intervjuade av julia stars som en tidning för unga 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *