Att få föreläsa 

Idag kom ett mail som verkligen fick min puls att gå upp. Det var ett mail från en gymnasieskola i Göteborg som ville att jag skulle Komma och föreläsa om sociala medier i slutet av januari. Det skall handla om Ämnet sociala medier, arbeten kring sociala medier. Hur vi kan leva på det osv. Jag kommer att väva in faran men också glädjen med sociala medier. Detta är en stor milstolpe för mig och något jag hoppas kunna fortsätta med 🙂


Vill ni att jag skall komma till er skola, prata med era lärare och släng in ett par bärande argument 🙂 

2 kommentarer

  1. Hej! Sååå fin kjol! Den passar dig perfekt! Skulle själv vilja ha en likadan! Vart har du köpt den? 😘

    1. Jennifer Reinhold

      den är gammal men kommer från tessieshop 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *