efter regn kommer solsken

Så underbart väder vi har idag. Barnen är hemma med mig då de inte verkade helt krya igår kväll, idag är det dock bättre tycker jag. Tror de blev för mycket bullar som gäste i magen, för symtom var magont och chloe var lite dålig magen. Men nu leker tjejerna i vardagsrummet och jag sitter i uterummet och jobbar. Skönt när man kan kombinera och inte behöver ta ut VAB, sparar vi sverige ngr slantar :p Jag har haft en effektiv morgon med städning av hela nedervåningen, tvättat och vikt tvätt. Något jag verkligen avskyr ( det gör nog alla ) men otroligt skönt när det är gjort. Jag har fått gjort lite jobb och vi skall snart och käka lite lunch innan vi beger oss till shaggy. Vi trivs så otroligt bra i det nya stallet. Det är större, men stämningen är super och shaggy verkar väldigt nöjd också.

ni får inte missa vår halloween special på youtube, så himla roligt 🙂

Imorgon åker vi till Helsingborg och tubecon, hoppas att vi ses där. Vi ser väldigt mkt fram emot det allafall 🙂

2 kommentarer

  1. hej famlijenreinhold jag eran youtube kanal hoppas fin dag trevlig helg vad bor ni

    1. Jennifer Reinhold

      hej fina du, vi bor i kungälv 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *