Hailey och chloes höstskor

Ja ni hörde om mitt besvärande tal igår när regnet öste ner. Men självklart gillar jag hösten. De mysiga innekvällarna under en filt och en bra serie. Något som också är mysigt med hösten är alla fina höstskor. Iår som alla andra år kör barnen med kavat. Kavat är inte bara snygga, de är bra kvalitet, fotvänliga och varma. Tjejernas höstskor påminner lite om madicken skor med snörning och högt skaft.

vi köpte dessa på Babyshop, även vinterskorna är därifrån. Hailey är så nöjd med skorna, hon vill ju ha coola skor nu och dessa var coola. Hon gillar också madicken vilket hon snappade upp direkt att dessa skor var precis som hennes. har ni svårt att veta storlek kan jag rekommendera att besöka kavats hemsida för storleksguide. Alla skor har olika innemått. Det skiljer sig inte jättemkt men ngn cm eller mm vilket kan ha betydelse på passformen. Hailey har 30 på dessa men 31 på vinter och chloe har 24 på dessa men 25 på de andra 🙂

bara fråga om ni undrar över ngt 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *