godmorgon alla solstrålar

Hoppas ni mår bra i regnet. Allafall alla som bor på västkusten får i dagarna 2 uppleva regn regn och ännu mera regn. Jag gillar hösten, helt klart, men utan regn. Idag är det tisdag och hemmet har fått sig en rejäl omgång, alltså alla dessa kläder som aldrig viker sig själva. Jag förstår inte, kan de inte bara få ben och fixa tvätt, tork och vik helt själv. Det skulle underlätta enormt. Men nu är allafall allt inne och jag har även duschat vilket var superskönt. Snart är det lunch och efter det blir det ännu mer jobb och sen stallet. Shaggy skall bli ihopsläppt med sin nya hagkompis idag vilket jag tror han kommer uppskatta. De står bredvid varandra i boxarna nu och det har funkat kanon. Jag trivs verkligen så bra i nya stallet och det är väldigt skönt med ridhus, speciellt dagar som dessa.

mina små gulltussar. Nu åter till arbete, men vi hörs under dagen eller via våra andra kanaler!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *