Barnen kletar ner golvet med Nutella, Juice & yougurt

I denna video får ni se hur barnen med tillåtelse får kleta ner golvet med saker som de till vardags brukar kleta ner golvet med. Vi ska nämligen testa Kärchers nya golvtvätt som både tvättar och suger upp smuts från golvet. Den är utrustad med två snurrande microfiber rullar som både skurar rent golvet men i samma veva suger upp lösa partiklar. Allt samlas i en behållare på baksidan och det kommer hela tiden nytt vatten fram till rullarna. Som ni ser på videon blir det verkligen rent och man upplever en fräschare känsla efter då man hela tiden tvättar golvet med nytt vatten. Det som hamnar i behållaren är allt annat än mysigt. Men ännu ett bättre argument till att testa denna. Vi är supernöjda och ett tips är att den funkar lika bra på sten som på trägolv och man behöver inte oroa sig för att den skall blöta ner golvet för mycket. Allt sker under alla konstens regler. Tack vare att rullarna roterar med en hastighet av 500 varv/minut rör sig golvtvätten nästan av sig själv över golvet och du styr den lätt med bara en hand vilket minskar belastningen för dig.

Hoppas att ni får en superfin dag och ställ frågor om det är något ni undrar över 🙂

OBS OBS på sön 8 okt kan ni möta mig och Robin på Frölunda torg för en meat and great ihop med kärcher 🙂 återkommer med tid!

// i samarbete med Kärcher

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *