första dagen på fritids

herregud idag var en stor dag för Hailey, idag var första dagen för henne att skolas in på fritids. Det lär inte bli så mycket av inskolning för hon brydde sig inte ett dugg om jag var där eller ej. Men jag tycker ändå det är bra att det erbjuds, för många barn har nog svårt att släppa tryggheten och börja skolan med allt vad det innebär. Vi skall allafall dit imorgon igen och sen skall hon äta lunch tillsammans med dom på fredag. Efter det är hon ledig hela nästa vecka och sen börjar skolan den 21 augusti.

när börjar ni skolan/jobbet igen?

Idag skall vi ha besök från dom som skall sjunga på bröllopet och så skall vi iväg och rida shaggy ett annat stall : ) Det blir lite miljöombyte och träning 🙂 Hailey är supertaggad och det skall bli kul att se något annat 🙂

4 kommentarer

 1. På måndag börjar jag jobbet igen och barnen börjar på förskolan på tisdagen. Tyke 3år börjar då på storbarnsavd, ska bli spännande o se hur det kommer att gå 🙂
  Kobbar du med nåt annat? Eller har du bloggen o youtube som heltidsjobb?

  1. Jennifer Reinhold

   ååh så kul med större avdelning, det tror jag tyke kommer tycka om 🙂 Jag arbetar enbart med sociala medier men är högskoleutbildad hälsovetare 🙂

   kramar

  1. Jennifer Reinhold

   eller hur 😀 superkul!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *