Menyprovning bröllop 

Herregud vilken puls jag kommer att ha nu fram till bröllopet. Idag är det 12 dagar kvar till den stora dagen och jag har lite lätt panik över allt som måste fixas. Man tror man har koll, men sen är det ändå saker som dyker upp. Det som känns skönt är att vi har fantastiska Människor runt oss som hjälper till och Fixar det dom kan. Idag var tex Alexander och Sanna med ut till Marstrand och passade barnen medan vi provade menyn. Vi fick ett superbra bemötande av personal och maten smakade fantastiskt. 


Kan såklart inte visa maten men ni får se on the big day 🙂 

Är ni gifta? Vad är era bästa tips inför bröllopet?

Nu blir det sista rycket innan det är dags och idag provade jag också klänningen som tur nog fortfarande passade perfekt 🙂 jag älskar min klänning och kommer inte att sälja den efteråt. Antingen så blir det ett fint minne eller så kanske hailey eller chloe vill ha den till sitt bröllop 🙂 


Ha en fin kväll alla!

2 kommentarer

  1. Så spännande att det är så nära

    1. Jennifer Reinhold

      eller hur 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *