Vad gör man en regnig dag?

alltså jag säger det direkt, jag gillar inte regniga dagar. Det är kul i ca 2 minuter, sen är jag frustrerad över att behöva vara inne. Men någon som verkligen anammat detta med regniga dagar är Hailey. Hon har aldrig varit direkt intresserad av lego, tills nu. Hela dagen i fredags satt Hailey och mormor med lego. De byggde en kiosk och de satt i så många timmar, jag hann både somna, vakna och leka med Chloe medan de bara satt och pysslade. Jag blev helt fascinerad över deras tålamod, jag själv har verkligen inget tålamod till det alls.

Vad gör ni en regnig dag? 🙂

2 kommentarer

  1. Lego var verkligen min barndom. Under 80-talet så var Lego relativt billigt och vi hade hur mycket som helst. Jag kunde sitta i timmar och bygga. Aldrig efter ritning, utan för att bygga. Jag kunde bygga höga torn med långa rännor som man släppte kulor genom, hela vägen ned. Dessutom lärde jag mig att sitta i lotus-ställning 😉

    1. Jennifer Reinhold

      så himla roligt, eller hailey tycker det, jag har verkligen inget tålamod :p

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *