skolstart

herregud det är augusti och om bara några dagar börjar Hailey förskoleklass. Det är verkligen helt galet och jag inser nog inte hur snabbt dessa år gått. Hon föddes för snart 6 år sedan och nu skall hon ta klivet ut i skolans värld. Det är både skrämmande men också otroligt kul. Hon ser så fram emot det och jag hoppas från botten av mitt hjärta att hon får en härlig och rolig skolgång. Skolans värld kan vara så grym, så ond och mörk. Men jag tror på att det finns bra skolor, bra pedagoger och bra skolkompisar.

Men imorgon är en stor dag, nästan lika stor som själva skoldagen. Hailey skall nämligen få åka och köpa allt inför skolstarten. Det blir väska, pennfack, skor, kläder etc. Hon lös upp idag när jag berättade för henne att hon skall få välja helt själv. Jag tror det är stort för de små att få ta detta kliv från förskola till skola 🙂 Jag minns min första dag, jag hade en rosa väska med ett troll på. Första dagen sätter helt klart stora spår, så är det. Här kommer en vlogg från 1 aug, missa inte att vi varje dag lägger upp nya vloggar på vår youtubekanal 🙂 Familjen Reinhold

2 kommentarer

 1. Hej! Har en snart 6 åring som också ska börja förskoleklass. Hon är lite orolig då hennes bästa kompis från förskolan börjar i en annan skola. Man märker att hon är känsligare, gråter ibland för ingenting osv. Har Hailey kompisar från innan? Är hon orolig för något eller bara glad?

  1. Jennifer Reinhold

   hej

   Det är alltid svårt det där och hailey kommer helt själv till en ny grupp. Jag tror att det kommer gå bra för din lilla tjej, prata med pedagogen om ni är oroliga 🙂

   kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *