Föreningslivet

Något jag alltid brunnit för är att se andra människor glada. Jag har alltid varit aktiv inom föreningslivet och jag tränar även hailey i fotboll. Denna vecka har Haileys klubb fotbollsskola. Svenska Fotbollsskolan anordnas varje år och iår valde jag att ställa upp som huvudtränare. Även om jag inte har någon semester nu så valde jag att arbeta med fotbollsskolan på dagtid och sen får mitt andra jobb bli på kvällarna. Kanske inte helt optimalt, men att få vara delaktig i den glädje och energi som fotbollen ger mig är det så värt det. Just föreningsliv är fantastisk, ideellt arbete som föder enormt många eldsjälar. Nu är inte jag någon eldsjäl, inte alls. Men jag tror ni förstår vad jag menar 🙂 Mellan 09-15 har vi kört idag och sen på kvällen hade Hailey avslutning med sitt lag, så idag har det varit massa fotboll. Jag skrattar lite åt mig själv för halvligger i soffan och kollar på just, fotboll…

älskar hur stökigt rummet är asså haha.

Stolt över vårt tränar team som gör ett otroligt bra jobb, utan er hade jag aldrig fått ihop 2011 laget, skäms på mig som inte löst deras tränar ställ än…. men till hösten har de fått kläder 🙂

dessa två älsklingar fick jag somna bredvid nyss, chloe har hög feber och om ni kikar på vloggen kommer ni förstår hur mysigt vi hade 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *