sista rycket innan midsommar

Sponsrat inlägg från Bubbleroom

Herregud om 1 v är det midsommar, än så länge ser det faktiskt ut att bli bra väder också 😀 yeeeii, tänk att midsommar är en sån mittpunkt, nästan lite deprimerande då det efter den dagen går mot mörkare tider.. Jag ser allafall fram emot midsommar, barnens högtid med blommor och jordgubbar. Nästa vecka kommer en midsommarspecial för er som vill se det på youtube 🙂 Här nedan kommer några midsommar favoriter från bubbleroom, beställer ni innan 20 juni 10.00 har ni klänningen hemma innan midsommar 🙂 Är nu ny kund får du 10 % rabatt om du uppger koden NEWWEB 

Denna blommiga dröm hittar ni HÄR

Lika drömmig fast lång, hittar ni HÄR

Denna sålde slut direkt, men kom in igen 🙂 från vila, helt amazing 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *