Härligt varm dag

Efter starten i morse var jag fylld med energi. När jag vaknade kändes hela kroppen som en zombie, men efter yoga och brak frulle var man på banan igen. Otroligt kul stt det faktiskt händer något här i Göteborg och det är alltid lika motiverat att möta nya ansikten och bekanta ansikten. Efter frukosten åkte jag hem och klippte ett Videosamarbete jag har tillsammans med Ica maxi. Superkul att arbeta lokalt 🙂


Sen var det bara att åka upp till ellös för att hämta hem hailey som fick åka med Robin till jobbet. Febern är nu borta och hon får gå på gymnastiken imon, dock får hon ta det lugnt 🙂 sista dagen och tror de skulle ha någon form av uppvisning 🙂 superkul!


Nu på kvällen har jag varit uppe hos shaggy, lortgrisen fick bada och invigs sitt nya täcke. Alltså hur söt är han inte?!! Lillprinsen. Hoppas ni haft en bra dag och inser nu att det är fredag så TGIF alla 🙂

1 kommentar

  1. Vilken härlig dag, och smidigt med ICA och matkasse

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *