Godmorgon

Hej hallå, hoppas allt är bra. Idag är jag hemma med en liten sjukling. Hailey vaknade inatt med lite feber så idag får hon vara hemma 🙂 Det blir glass i stora lass, massa film och vila. Jag var uppe kl 06.00 imorse för att utfodra de hästar som stod inne, det var en magisk morgon. Dimman låg över hagarna och en bit bort från shaggys hage stod en bock med hornen mitt i dimman. Varma sommarmorgonar är något av det bästa som finns. Idag blir det som sagt en hemmadag och jag har en del jobb som måste göras. Vill ni se gårdagens vlogg finns den här nedan 🙂

Hailey har precis kommit upp i 20 k fans på musical.ly, så himla roligt 🙂 Nu tippar jag på att ytterst få av mina bloggföljare följer henne, men jättekul att hennes kanal växer 🙂 Fortsätter det såhär går hon nog om vår youtube kanal på nolltid 😀 Nä nu måste jag beta av mailen. Men ha en fin förmiddag alla så hörs vi senare 🙂

1 kommentar

  1. Men ohh vad roligt att hon fått så många följare, men hon är ju en liten charmör och duktig också

    Ohh kan tro det är magiskt att gå ut och se när dagen startar så där tidigt =D, dock är jag alltid så seg då vid de tiderna 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *