Hylla det som är bra

De sista dagarna har sociala medier kryllat av det ena vidriga studentflaket efter det andra. Män som skrivit så brutala texter kontrat med kvinnor som gjort precis lika dant. Jag är ledsen tjejer, men jag tycker det är lika osmakligt att läsa om hårda k**ar som om grusade F****or. Men istället för att spy min galla över dessa, lite halvt osmarta människor tänker jag istället hylla de flak som faktiskt sprider något viktigt. För hur vi än vrider och vänder på det så får de människor som gör något bra väldigt lite publicitet. Så imorse la jag uppe en bild på instagram, bilden som ni ser nedan. Jag bad sedan de som vet att tagga dessa personer. Fasiken vad jag älskar sociala medier, på mindre än några timmar har alla de personer som ligger bakom detta flak fått nys om mitt inlägg och fått cred för det. Det är såå vi skall tackla all skit, genom att hylla det som är bra. Att faktiskt lyfta de personer som varje dag står upp för rätt och fel, som går emot förtryck och rasism. Som vågar visa kärlek och som faktiskt visar att kärlek är för alla till alla.

Låt detta inlägg bli en våg av fler hyllningsinlägg till de som vågar göra skillnad!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *